Online Applicatie

Programma Omzetbelasting Onroerende Zaken

De online-applicatie Omzetbelasting Onroerende Zaken biedt u inzicht in alle facetten van de problematiek op het terrein van Omzetbelasting en Onroerende Zaken.

Ook bent u met onze online-applicatie altijd op de hoogte van het laatste nieuws omtrent nieuwe regelgeving, jurisprudentie en overige actualiteiten.

Onze online-applicatie Omzetbelasting Onroerende Zaken geeft u niet alleen op overzichtelijke wijze inzicht in alle beschikbare informatie, wetgeving, resoluties etc., doch biedt u tevens meer praktijkinfomatie en verdieping.

Kortom de online-applicatie Omzetbelasting Onroerende Zaken is compleet, actueel, betrouwbaar en gemakkelijk te raadplegen achter uw computer !

Met een abonnement op dit online-programma bent u op elk moment op de hoogte van de ontwikkelingen binnen dit vakgebied.

In overzichtelijke rubrieken worden o.m. de volgende thema's behandeld:

1. Behandeling BTW-wetgeving - Leverings- en verhuurvarianten

2. Behandeling BTW-wetgeving - Specifieke onderdelen

3. Checklist

4. Wetteksten, uitvoeringsbeschikkingen en uitvoeringsbesluiten

5. Schematische overzichten

Het onderdeel Casuïstiek maakt tevens deel uit van deze applicatie.

In het programma zijn voorts een aantal links opgenomen, die onder meer verwijzen naar complete teksten van de Wet OB, de WBR en de uitvoeringsbeschikkingen en uitvoeringsbesluiten, de Zesde Richtlijn, de AWR, de Woningwet , de besluiten van de Staatssecretaris van Financi├źn en uitspraken van de Hoge Raad en de Gerechtshoven.

Toegang tot de Online-applicatie Omzetbelasting Onroerende Zaken

Om toegang te verkrijgen tot de online-applicatie, kunt u het gebruik maken van het online-bestelformulier.